Nike Air Max 90 Guava Ice

In real life talk. Whatever you'd like.
Post Reply
dvl2i7vl
Posts: 3
Joined: Sun Jun 20, 2021 11:54 pm

Nike Air Max 90 Guava Ice

Post by dvl2i7vl » Mon Jun 21, 2021 1:12 am

Image


De schoen is gecentreerd rond een schoennieuwe.com bovenwerk met bruine panelen en is gebaseerd op een originele "K.O.D." sample uit 2006 geïnspireerd op een van de zeven levensbehoeften van China, thee drinken. Het herleefde element uit de CLOT-geschiedenis, genoemd naar de transliteratie van thee in het Chinees, dient als de laatste poging van oprichters Edison Chen en Kevin Poon om een ​​brug te slaan tussen het Oosten en het Westen.


Met dezelfde bijgewerkte constructie van de Nike Schoenen Wit, is het voornamelijk "Rocky Tan" bovenwerk van de komende release, geaccentueerd door "Sport Red" Swooshes, geïnspireerd op de tonen van thee in een viering van de kunst en praktijk van thee drinken. De schoenen worden verhoogd door een "Medium Brown" tussenzool in combinatie met een doorschijnende buitenzool die Chinese reflexologiepuntafbeeldingen verdoezelt.


Om Air Max Day in de maand maart te vieren, brengt Nike een nieuwe Air Max Plus uit die sterk is geïnspireerd op de OG Nike Air Max 90 Guava Ice. Deze Nike Air Max Plus heeft een bovenwerk van wit mesh in combinatie met een lichtgrijze kooi-overlays en klassieke Rode spatborden om de Air Max 1 vibe echt uit te stralen. Kenmerkende "TN" -branding bovenop een witte tussenzool met rode luchtbellen bovenop een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


De Nike Air Max 1 kwam op een moment dat Nike op zoek was naar een manier om de concurrentie in te halen die, hoewel nog steeds niet zo populair, Nike versloeg op de visuele afdeling. Terwijl superheldere kleurenpaletten en opvallende ontwerpen naar de top stegen, werden Nike's ingetogen Cortez, Waffle Racer en Tailwind overschaduwd. Een reis naar Parijs later en Tinker Hatfield, die zich had verwonderd over het Centre Pompidou en zijn exoskelet van loopbruggen, besloot een schoen te ontwerpen waarin de luchtbel te zien was Snelle Bezorging.


https://www.schoennieuwe.com/

Post Reply